🚚 FRI FRAKT OVER 900,- (under 10kg) | 🚚 FAST FRAKT 100,- | 🚚 POST I POSTKASSE 55,- (gjelder småvarer under 7cm)

Vår historie

Torvgata 7 co-working partners

Unwrapped ble startet fordi vi følte det var en mangel på emballasjefrie varer - og vi fant ut at det var flere enn oss som følte dette savnet. 

Megan Strand, gründeren bak Unwrapped, åpnet sørlandets første zero-waste-butikk i Arendal november 2017 i Torvgata 7 (co-work og bærekraftighetshus). Idag har Unwrapped Arendal tett samarbeid med Prana Kafé, Torvgata 7, Arendal Kommune, Universitetet i Agder samt andre organisasjoner som jobber med formidling og bevisstgjøring av en bærekraftig livsstil. 

Unwrapped Kristiansand ble opprettet fordi det var så mange kunder som reiste så store avstander for å nå oss. Så i november 2018 ble Unwrapped Kristansand en realitet, etter å ha eksistert som en 5 månders pop-up-butikk i Kollektivet i Kirkegata 17. Nå tilbys endelig løsvektsprodukter og plastalternativer til daglig bruk i butikken!

Kollektivet er en samling av lokale gründere, kunstnere og designere som står sammen for å drive butikk.

Unwrapped er stadig på utikk etter måter å spre det gode budskap om en plast-fri hverdag på! Ikke nøl med å ta kontakt om du har noen råd eller tips, eller er på utkikk etter spesifikke produkter - med dine innspill hjelper du oss å bli bedre + vi digger å høre fra våre kunder!

Megan Strand, Gründer bak Unwrapped
Foto: Mona Hauglid Foto

 

Unwrapped i media: