🚚 FRI FRAKT OVER 900,- (under 10kg) | 🚚 FAST FRAKT 100,- | 🚚 POST I POSTKASSE 55,- (gjelder småvarer under 7cm)

Nyåpning av café i Arendal

 

Unwrapped butikkcafé 

Etter en lang periode med omstilling og unntakstilstand gleder vi oss til å kunne åpne for fullt og presentere vår nye Unwrapped butikkafé i Torvgata 7 lørdag 30.05. Vi har utvidet butikken, fått inn nye varer, og lanserer en helt ny, spennende meny. Prana Kafé vil fremdeles være representert i cafeen, men skal i hovedsak fokusere på catering. Du er velkommen til å bruke Unwrapped butikkcafé som møtested, arbeidsplass eller samarbeid. 
 
Vi skal selvfølgelig fortsatt ha fokus på god, sunn, allergivennlig og bærekraftig mat, og med ny leverandør av rettferdig kaffe skal vi servere byens beste kaffe, 6 dager i uken. 
Håndbrygg
 
Come taste the difference! 
 
Den nye kafeen vil servere både veganske og vegetariske alternativer og menyen vil inneholde blant annet sandwicher, chiapudding, smoothiebowls og deilige, bakte fristelser for store og små. Med oss på laget har vi kaffeeksperten Mirjam, hyggelige Frida, Lina and Benjamin. 
Sandwich
Sandwich
 
Vi gleder oss til å åpne dørene igjen. 
Velkommen!
Følg oss på Facebook og Instagram for oppdatert informasjon om menyer og spennende aktiviteter. 

Unwrapped butikkcafé som møtested, arbeidsplass og samarbeid

Butikkcafé

Torvgata 7 er allerede et kreativt og fremtidsrettet felleskap i Arendal sentrum. Her finner du co-works med mange nyskapende virksomheter, arrangementslokale, møterom, fotostudio, vintagebutikk, Unwrapped og nå Unwrapped butikkcafé. Ønsker du byens beste kaffe, noe godt å spise, en miljøforandring i jobben, skal studere, trenger litt inspirasjon eller bare er nysgjerrig. Vi slår gjerne av en prat. Du er hjertelig velkommen. 

studying

Tusen takk til Mona Hauglid Foto for de fantastiske bildene 

og takk til Tiara Kaffebrenneri for god kaffe. 

 

Torvgata 7

www.torvgata7.no

Mona Hauglid Foto

www.monahauglid.no

Tiara Kaffebrenneri

www.tiarakaffe.no