🚚 FRI FRAKT OVER 900,- (under 10kg) | 🚚 FAST FRAKT 100,- | 🚚 POST I POSTKASSE 55,- (gjelder småvarer under 7cm)

Inspirasjonsblogg

På veien mot en grønnere og mer rettferdig hverdag

Unwrapped er i gang med et spennende prosjekt. Vi ønsker at det å ta grønne valg skal være enkelt. Vårt mål er derfor å kunne inspirere alle til en mer miljøvennlig livsstil og øke tilgjengeligheten til bærekraftige produkter i hverdagen. 

I den hensikt ønsker vi å gi deg mer kunnskap, informasjon og motivasjon til nettopp dette gjennom vår inspirasjonsblogg. Vi håper du blir inspirert og følger med videre. 

Maria Di Lorenzo skal skrive mye av innholdet for oss. Ved å selv ha blitt inspirert av hennes blogg og engasjement tok vi kontakt og er veldig fornøyde med dette samarbeidet. 

 

Inspirasjonsblogg - Unwrapped.no

 

Om Maria

Hun er fra Arendal, men har bodd lenge i Oslo hvor hun har studert ved Norges Dansehøyskole, jobbet og videre tatt utdanning i ernæring ved Bjørknes Høyskole. Interessen for klima, miljø og natur har lenge vært tilstede, men i løpet av studieforløpet på ernæring oppstod interessen i større grad for sammfunnsernæring og det globale perspektivet. 

Hvordan er tilgangen på mat i ulike deler av verden, og hvordan påvirker våre matvaner og valg produksjonen og tilgangen på næringsrike matvarer globalt? Det er en viktig motivasjon og drivkraft at alle mennesker skal ha tilgang på næringsrik mat. Dette var utgangspunktet for etableringen av hennes egen nettside med god hjelp av hennes venninne Ida Danielsen.

Inspirasjonsblogg - Unwrapped.no - MHNM

Nettsiden heter: Mat Helse Natur & Miljø // MHNM. Ønsket med nettsiden er å tilby et positivt fokus på gode valg for mat, helse, natur og klima gjennom en rettferdig og bærekraftig utvikling. 

Maria mener det er viktig å være åpen for forandring og utvikling, bruke naturen og mulighetene rundt seg, samtidig bidra til dens beskyttelse. Alle har et ansvar for jordas fremtid, men land, organisasjoner og folk må samarbeide for å nå målet.

Gjennom arbeidet med nettsiden økte kunnskapen om bærekraftige valg, og ikke minst utfordringene vi står overfor for å bevare kloden. Hun sier hun stadig lærer noe nytt og gjør små tilpasninger og endringer i hverdagen som hun mener til sammen utgjør en forskjell. Dette innebærer for eksempel valg av mer miljøvennlige, bærekraftige produkter, matvaner, generelt forbruk og transport. 

“Takk for at jeg får være en del av Unwrapped, jeg gleder meg virkelig til å være med på veien videre og få muligheten til å skrive om det som engasjerer meg mest” - Maria

 

 

 

1 kommentar

  • HURRAY! We are super excited to have Maria on the team! <3 Welcome on board, we are looking forward to being inspired!

    Megan Strand

Legg igjen en kommentar